top of page

PALVELUNI

Valtaosa töistä hoituu omien ajanmukaisten työvälineiden sekä vankan kokemuksen ansiosta omin käsin. Tarvittaessa käytössäni on laaja, oman paikkakunnan asiantuntijaverkosto - suunnittelusta  toteutukseen. Tarvittaessa hoidan "projektihallinnon" siten, että oikeat henkilöt ovat oikeaan aikaan paikalla ja työ tulee tehdyksi laadukkaasti ja kaikin puolin sovituissa raameissa.

MÄRKÄTILAT

Märkätilat vaativat erikoisosaamista ja huolellisuutta. Teen kaikki märkätilatyöt määräysten mukaan ja tarvittavat luvat sisältyvät kokonaistoimitukseen. Kosteusongelmat ovat ehkä suurin kiinteistöihin kohdistuva ongelma. Märkätilojen rakentamisessa ei kannata oikaista, vaan kannattaa luottaa ammattilaiseen ja tehdä kerralla kunnollista.

KATTOTYÖT
SEINÄT, KATOT JA LATTIAPINNAT

Haluatko uudistaa kotisi ilmettä tai kaipaavatko sisustusmateriaalit uudistamista? Asunnon ilme ja käyttökestävyys muodostuvat oikein valituista, tarkoituksenmukaisista materiaaleista ja hyvin tehdystä asennustyöstä.

Tarjolla on hyvä kirjo erilaisia pinnoitusvaihtoehtoja, joista valitaan kuhunkin käyttötarkoitukseen sopivin ratkaisu.

LVI-TYÖT

Teen kaikki LVI-työt käyttäen apuna LVI-alan ammattilaisia laadukkaan lopputuloksen varmistamiseksi. Oli kysymys saunarakennuksen rakentamisesta tai uudistamisesta, taikka vain uuden lavuaarin tai liesituulettimen asennuksesta, kaikki hoituu järkevästi ja luotettavasti.

SÄHKÖTYÖT

Hyvin tehdyt sähkötyöt lisäävät turvallisuutta ja luovat tunnelmaa. Verkostoni kautta tulevat sähkötyöt tehtyä laadukkaasti, aikataulussa ja järkevin kustannuksin.

Tarjolla on runsaasti energiaa säästäviä ja helposti asennettavia ratkaisuja kodin valaistuksen uusimiseen tai parantamiseen.

MAALAUSTYÖT
MÖKKITALKKARI

Ulkokatosta kannattaa huolehtia ennen kuin vahinko on tapahtunut. Suoritan pienet korjaustyöt ammattitaidolla ja suurempiin töihin kiinnitetään alueen parhaat tekijät.

Myös kattojen huoltotyöt, kuten lumen tai sammaleen poisto onnistuvat kauttani.

KEITTIÖT

Keittiö on kodin sydän, siellä vietetään usein eniten aikaa. Viihtyisä ja ajanmukaisesti varustettu keittiö tuo monenlaista iloa ja innostaa kokeilemaan uusia reseptejä.

Puran vanhat keittiöt ja teen pohjatyöt niin, että uusi keittiö voidaan asentaa useimmiten yhdessä päivässä hyvin tehtyyn pohjaan.

Oli sitten kysymys ulko- tai sisämaalauksesta tai tapetoinnista, homma hoituu rivakasti ja laadukkaasti. Onnistunut ja pitkäkestoinen maalaus vaatii tietoa ja kokemusta. Maalaustyöt kannattaa usein jättää ammattilaiselle. Kokonaisinvestointi maksaa itsensä varmasti takaisin.

Kesämökki vaatii jatkuvaa huoltoa, pysyäkseen hyvässä kunnossa. Pohjois-Karjalainen luonto alistaa kiinteistöt kovalle rasitukselle. Kiinteistöä ja sen koneita ja laitteita kannattaa huoltaa säännöllisesti, näin voit taata, etteivät mökkipäivät kulu ongelmia ratkoessa.

Hoidan mökkitalkkarin hommat aloitteellisesti ja luotettavasti. Näin mökki pysyy viihtyisänä ja sen arvo säilyy, eikä yllätyksiä pääse tulemaan kun seuraavan kerran tulet mökillesi.

Soita minulle nyt, niin asiat alkavat järjestymään!

0400 545 877
Soita heti!
Tilaus tai tiedustelu
bottom of page